Stefanie naar Khura Buri(Thailand)

Afgelopen weekend..!

Afgelopen zaterdagmiddag zijn we rond 3uur vertrokken naar het weeshuis waar Amy en Noortje stage lopen. Hier was namelijk een avond georganiseerd voor de kinderen van het weeshuis. Dit was ongeveer 1,5 uur rijden. We zaten gezellig met zijn 5en in de achterbak van Karens truck, geweldige en mooie ervaring, wat een natuur!
Daarnaast ook even heerlijk pizza gegeten i.p.v. rijst ;)! Eenmaal daar aangekomen kregen we nog hier en daar wat lekkers zoals bijvoorbeeld watermeloen..die ik inmiddels wonderbaarlijk ook allust ;)!
Toen kwamen er leuke optredens van de kinderen van het weeshuis zoals eenThaise dans en een boksvoorstelling. Enig om te zien :)!
Ook werden er nog dingen geveild zoals bijvoorbeeld eigen gemaakteschilderijen van de kinderen. Leuk om te zien dat er veel op geboden werd.
Als laatste van de avond gingen we de bootjes met kaarsjes in het water laten..wij mochten er ook ieder eentje in het water laten met daarbij een wens te doen, mooie gedachte!

Toen hebben we nog even gezellig nagekletst en zijn we gaan slapen..met maar liefst met zijn 5en in 3 losse bedden aan elkaar geschoven, haha erg praktisch en prettig dus ;)!
Maar daardoor waarderen we onze bedden hier in ons appartement wel veelmeer, want poeh wat waren die bedden hard, hallelujah!

Toen s'ochtends heerlijk brood als ontbijt gehad, wat was dat weer even heerlijk zeg..even wat anders dan yoghurt en rijst elke ochtend! Na het ontbijt zijn we heerlijk naar het strand Poseidon gegaan met alle kinderen en hebben we daar heerlijk even kunnen zonnen. Toen in de middag weer naar huis gegaan en nog even voor de lekker naar de Mac gegaan, delicious!

Ik zeg we kunnen er weer tegenaan, nu dan maar weer op naar de rijst ;)!

Toen nog de terugrit met zijn 5en achter in de truck, wat een RIT! Haha een hele belevenis kan ik je vertellen..! Het begon ontzettend hard te regenen en nee niet zoals in NL maar dus echt ontzettend hard, auw het voelde gewoon als hagel!
Gelukkig hadden we nog onze badlakens die ons enigsinds er tegen kon beschermen, maar over een badhairday gesproken..het koste enige tijd om die klitten uit onze haren te krijgen haha, maar ondanks dat een topervaring erbij!

Veel liefs en knuffels voor jullie allemaal.

Hein

ik wilde Thais gaan eten. Maar, Stefanie, toen jij zo over die Mac schreef ben ik meteen naar MacDonalds gefietst.
Bedankt voor de tip.

willemijn

ha die lieve Steef,
Ik geniet van de verhalen die je schrijft. Mooi om bootjes met en kaars in het water te laten met een wens erbij. Dit is vast een prachtig gezicht geweest.
Wie weet wat voor topervaringen er nog bij komen.....
dikke knuf
willemijn

Imke

Weer heel leuk om je verhaal te lezen.... Jij en watermeloen, dat vind ik wel heel bijzonder ;). Maar klinkt als een mooie dag zo bij het weeshuis...liefs, Imke

Nathalie

Heey lieve Steef,

Leuk om van al jouw mooie verhalen mee te smullen!
En over smullen gesproken: als jij straks weer terug bent in NL, lust je volgens mij allemaal dingen die je voorheen nooit lekker vond. Nog een paar weken en je gaat die rijst nog waarderen ;)!

Geniet ervan meis!

X Nathalie

Nienke

Haa Steef!
Wat maak je toch veel mee!! En zoveel verrassende dingen ook ;)
En zo'n lekker weer (op die regen na dan..) hier is het maar koud.. brrr
Geniet nog lekker! Dikke knuf, Nienke

Nel en Jan

Hoi Steef, hartstikke leuk om via jouw reisverhalen mee te lezen wat je allemaal beleefd!

Geniet er van,
Hele dikke knuffel van ons allemaal!

Marjan en Peter

Liefke,
Toen we tevoren praten over 'reizen', hoopten we,
dat je dit andere leven ook zou meemaken..
Neem het allemaal in je op en GENIET zoveel je kunt!
xxMarjan en Peter.

Jeannette

Lieve Stefanie,
Wat een leuke belevenissen! Fijn, dat je zo geniet van alles. Ik was gisteren bij Rik. Alles gaat goed met je broer. Wens je nog veel plezier.
Liefs en knuffels.

ton

Stefke je wordt een wereldburger !!!!
Geweldig.

karin

Steef, we kennen je straks nog niet meer terug (wat het eten betreft dan). Fantastisch dat je het zo naar je zin hebt! Blijf schrijven (en eten) Liefs Karin

Mandy

Hey lieve steef!
Wat leuk om jouw verhalen te lezen! N hele ervaring! Geniet er nog van en tot gauw! Knuff

Commundo