Stefanie naar Khura Buri(Thailand)

Phuket

Na een lange nacht op het vliegveld in Bangkok zijn we vrijdagochtend aangekomen in Phuket. We waren gebroken na weinig slaap en het lange wachten dacht ik oh help waar ben ik nou toch weer aan begonnen..maar door te eten, rondjes te lopen, mensen te kijken en gymnastiek oefeningen te doen hebben we het overleefd ;)! Helaas begon mijn pitserigheid al aardig snel op te spelen, want toen ik heerlijke ice tea besteld had bleek dit een heel raar en vies drankje te zijn..ik dacht oh help dit wordt nog wat! Gelukkig hebben ik de afgelopen dagen nog heerlijke hamburgers en pasta kunnen eten (A)..maar toch zijn de wonderen de wereld nog niet uit en heb ik al watermeloen en zelfs al aparte rijst met kip op! Jaja er is dus nog hoop..Misschien probeer ik zelfs ooit nog wel in NL koude schotel, Willemijn ;)! Maar bij de eerste avond uiteten bij ons hotel heb ik weer even een van de schrikke van mijn leven gehad..een gekko op de muur en wel niet een maar meerdere..poeh dat was even schrikken en dan kun je nagaan dat dit nog maar een van de minst enge dieren zijn die hier leven, dat belooft nog wat als we morgen naar ons stage in Khura Buri gaan haha!

Maar eenmaal in Phuket aangekomen konden we gelukkigmeteen onze hotelkamer binnen en hebben we eerst heerlijk even een paar uurtjes geslapen, zodat we weer fris en fruitig de dag verder konden afmaken en een beetje in het ritme van hier konden komen.

Gistere zijn we naar Phuket town geweest. Ze zetten ons af bij een groot winkelcentrum waar je onder andere gewoon de Zara en Mango hebt zitten..dus dit hadden we vrij snel gezien, want we wilden veel liever naar de echte leuke kleine marktjes etc. Na het te hebben gevraagd aan een bewaker zijn we aan de wandel gegaan naar de kleine marktjes etc..na ongeveer een dik kwartier gewandeld te hebben stopte er een taxi naast ons, hij vroeg ons waar we heen gingen..toen wij dit vertelde begon hij heel hard te lachen! Wij dachten al oh nee..hij liet ons de kaart zien en ja hoor we liepen helemaal de verkeerde kant op! Toch misschien Blond geboren (A)! Maar hij heeft ons netjes afgezet in het centrum van Phuket, echter probeerde hij ons wel van alles aan te smeren, maar hier hadden wij geen zin in en zeiden hier steeds nee op! Ineens werd hij verdacht stil en zei hij helemaal niks meer totdat we bij de bestemming zijn aangekomen en hij het geld zag, haha! Wel had ikzelf wel iets meer van Phuket verwacht, maar ondanks dat was het een leuke en mooie dag.
S'avonds zijn we uiteten gegaan met andere studenten van de minor die erg dicht bij ons in de buurt verblijven. We hebben toen heerlijk aan het strand gegeten en daarna nog even een afzakkertje gepakt in een kroegje aan het strand. Dit was erg leuk en gezellig. Ze haddenhier verschillendespelletjes zoals jenga, vier op een rij, domino, dartbord en pooltafel. Het poolen viel echter wel tegen het doek was erg slecht, maar jaja toch een overwinning voor Yvette en mij

Laughing
!
Kortom en erg gezellig en leuk avondje.

Toch vanochtend de wekker gezet, zodat we op ons gemakje konden ontbijten. Daarna zijn we heerlijk aan ons zwembad gaan liggen om een mooi bruin kleurtje te krijgen. Na een heerlijk rustig en ontspannend zwem/zon-dagje zijn we even mooie foto's gaan maken van een mooi park hier in de buurt. Met natuurlijk onze mooie aanwinsten die we in Phuket hebben opgedaan..t-shirts met I love Phuket erop :)!

Helaas alweer ons laatste avondje hier, want morgenvroeg worden we rond half 11 opgehaald om naar onzestageplaats te gaan..spannend en leuk, ben benieuwd en heb er zin in :)!

Ik zeg op naar Khura Buri :)!

kusjes!

Hein

Leuk iets te horen en fijn dat alles tot nu toe lekker loopt . Geniet van de zon en neem een lekkere duik in de warme zee dan smaakt de koude schotel extra lekker.
Stay cool
Hein

Floor

Hee Lieve Steef,
Fijn dat je goed bent aangekomen en dat je eerst even lekker hebt kunnen relaxen voordat je naar je stage in Khura Buri gaat. Het eten en de dieren zullen vast erg wennen zijn maar je zal merken dat je daar zo gewend aan bent.
Ik ben erg benieuwd naar je volgende verhalen.
Geniet met volle teugen Steef, voor je het weet is het voorbij.

Liefs en een dikke kus Floor

ineke

Hee stef, Hoezo kun jij geen lange verhalen schrijven haha?? Dit klinkt allemaal als een goed begin, ben blij te horen dat je iig veilig bent aangekomen!! xxx

Lotte

Leuk verhaal, Steef! Vast veel succes op je stage. x

ton

Ha Steef, fijn om van je te horen.
Misschien ben je klaar met "pitsen" over 5 weken.
Liefs en gezondheid

Marlies, Fernando en Luan

Lieve Steef,

Leuk verhaal! Geniet met volle teugen van alles, was voor je het weet ik het voorbij en dit soort ervaringen heb je helaas niet elke dag!

Liefs

Marlies, Fernando en Luan

Sorry voor alle spelfouten zie ik nu..hahah, zal het ontzwangeren zijn..x

Pim

Leuk je verhaal te lezen steef en geniet van de tekortkomingen in Khura Buri :)

andrea schrauwen

Hoi Stefanie,

Zo te lezen (en het zien van de foto's) gaan jullie een mooie tijd tegemoet! Ben blij dat jullie goed zijn aangekomen.Heb een mooie tijd en doe iedereen de hartelijke groeten!

Groetjes van Andrea.

Martje

Hee Steef,

Fijn dat je het zo naar je zin hebt. Haha nou ik hoop in ieder geval dat je niet verhongerd bent naar 5 weken ;) Ik heb 9 december in ieder geval vrij dus ook met vertraging kan ik je gewoon ophalen :) Kunnen we heel de avond bijkletsen (of slapen).
Nou schatjee geniet er lekker van en hopelijk snel weer een verhaaltje over hoe het met je is!!

Xx

Nienke

Hee lieve Steef!
Wat een gezellig verhaal! Klinkt helemaal leuk :)
Maare.. In de zon liggen!??? Ik dacht dat jij hard ging werken! Haha
Geniet ervan en als je terug bent dan zal ik eens lekker vreemd voor je koken ;)
Dikke kus!! X

Jeannette

Heel fijn om te lezen dat alles goed gaat. Leuk verhaal! Ben benieuwd naar je volgende avontuur. Heel veel liefs en kusjes.

Ans--moeder van Ineke

Ha lieve Stephanie

Wat kun je leuk schrijven zeg, heb ervan genoten.
Ik ben heel benieuwd naar al je avonturen en belevenissen. Fijn ook om te lezen dat alles goed gegaan is tot nu toe.
Geniet maar met volle teugen van dit mooie avontuur..allemaal ervaringen!
Af en toe eens lekker op het strand vertoeven ...heerlijk.....je hebt het heel dik verdient.
Liefs van mij...Ans

gerda siteur

Hoi Stef gefituurde sprinkhaan is ook erg lekker, misschien iets voor morgen????

Tessa

Hai stefke!

Omg een gekko op de muur, het moet niet gekker worden;) Jeehminee:P hopelijk niet veel meer enge beesten daar;) Maar volgens mij is het daar harstikke lekker vermaken en geniet jij er wel weer van;) heel veel plezier!x

Nel en Jan

Goed begin van een reis(verhaal).
Geniet er van!!

Paul en Maaike

Heerlijk om te lezen en fijn dat je kon gaan ..... Geniet ervan!

Eva

Ha Stefke, dikke doos;)
goed om te horen dat je door zo'n lekkere ijsthee hebt hahaha ik zie je gezicht al voor me :) Maar ook dat komt goed, volgende keer cola bestellen, dan kan er weinig mis gaan hihi.

we hebben dinsdag een heerlijke visschotel gegeten, smullen! hier gaat alles verder helemaal zn gangetje. het begint weer lekker kouder te worden. De winter komt eraan.. das wel wat anders dan die 34 graden van jou daar!

Love you lieve steef! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Commundo